facebookgoogle-plusinstagramlinkedinmarkerpinteresttwitter

Bedrijven & sportclubs

Ook bedrijven en sportclubs kunnen bij Mensana terecht voor een sportmedische screening van medewerkers of atleten.

Bedrijven

Voor bedrijven is het enorm belangrijk om te investeren in de gezondheid van hun medewerkers. Want gezonde medewerkers leiden tot een gezond bedrijf. Door uw medewerkers in beweging te brengen zullen ze productiever zijn en zal het ziekteverzuim dalen. Bovendien waarderen medewerkers dat hun werkgever niet alleen aandacht heeft voor prestaties, maar ook voor hun welzijn. Dit alles resulteert in een hogere werktevredenheid, meer motivatie en een beterde relatie met uw medewerkers.

Sportclubs

Hoe lang is het geleden dat uw spelers een efficiënte sportmedische check-up ondergingen?  Hebt u al eens stil gestaan bij het feit dat jaarlijks een niet onbelangrijk aantal sporters doorverwezen wordt naar een cardioloog?
Preventief screenen is uiterst belangrijk! Jammer genoeg zijn er nog te vaak tragische nieuwsberichten over hartfalen bij sporters. 
Naast het preventieve karakter bieden onze sportmedische testen zowel aan de sporter als aan de trainer de geschikte data om de sportprestaties te optimaliseren.

Fitheid op het werk

Sportwerk Vlaanderen en Mensana bieden succesformule voor gezondheidsbeleid in bedrijven!

Meer info

Bepalen van Fysieke capaciteit

Door het bepalen van de fysieke capaciteit kan nagegaan worden als uw medewerker(s) fysiek in staat zijn om hun beroep/hobby verder uit te voeren op een medisch verantwoorde manier.

Meer info

Medische check-up

Bij een Medische check-up controleren we de algemene gezondheid van uw medewerkers.

Meer info

Health scan

De Health Scan is een snelle en volledige screening. Uw medewerker krijgt nuttige informatie over de belangrijkste vitale delen van het lichaam, aangevuld met een bloedonderzoek en een cardiogram.

Meer info

Full Option health scan

De Full Option is een heel uitgebreiden en volledige screening. Dit onderzoek omvat alle onderzoeken van de Health Scan, aangevuld met een diepgaander onderzoek van alle vitale lichaamsdelen door verschillende specialisten.

Meer info

Mobiel Labo

Testen bij uw bedrijf of op verplaatsing?
Dat kan met ons mobiel labo!

Meer info

Contacteer ons