facebookgoogle-plusinstagramlinkedinmarkerpinteresttwitter

Bedrijven & sportclubs

Ook bedrijven en sportclubs kunnen bij Mensana terecht voor een (sport)medische begeleiding binnen hun welzijnsbeleid of clubvisie omtrent medisch verantwoord bewegen/sporten.

Bedrijven

Voor bedrijven is het enorm belangrijk om te investeren in het algemeen welzijn van het bedrijf met zijn medewerkers. Uit recent onderzoek is gebleken dat gelukkige (lees gezonde) medewerkers leiden tot minder absente├»sme met een snellere return nadien. Bovendien zal een hogere werktevredenheid leiden tot meer motivatie, productiviteit en collegialiteit. Hiervoor is een goed plan van aanpak een must.

Sportclubs

Beter voorkomen dan genezen, zowel jeugd als adolescenten zijn van belang in dit verhaal. Jaarlijks worden sporters doorverwezen naar een cardioloog maar dit is helaas beperkt en niet iedereen krijgt dit advies.Preventief screenen is daarom uiterst belangrijk maar ook de opvolging en de begeleiding. 

Naast het preventieve karakter bieden onze sportmedische testen zowel aan de sporter als aan de trainer de geschikte data om de sportprestaties te optimaliseren.

Doel

Doel

Medisch verantwoord bewegen

Meer info
Plan van aanpak

Plan van aanpak

Door het bepalen van de fysieke capaciteit kan nagegaan worden als uw medewerker(s) fysiek in staat zijn om hun beroep/hobby verder uit te voeren op een medisch verantwoorde manier.

Meer info
Screenen

Screenen

Bij een Medische check-up controleren we de algemene gezondheid van uw medewerkers.

Meer info
Locaties

Locaties

Mensana op verplaatsing

Meer info

Contacteer ons