facebookgoogle-plusinstagramlinkedinmarkerpinteresttwitter

Fitheid op het werk

Om het absenteïsme binnen Vlaamse bedrijven te doen dalen en langer werken voor elke Vlaming haalbaar te maken, zet Vlaanderen volop in op werkbaar werk. Om die reden slaan Sportwerk Vlaanderen en Mensana de handen in elkaar en doen ze er nog een schepje bovenop. Samen creëerden ze DE succesformule voor een medisch verantwoord gezondheidsbeleid in bedrijven.

Mensana en Sportwerk Vlaanderen bundelen hun krachten  en engageren zich samen om de Vlaamse werknemers aan het bewegen te krijgen en een blijvende mentaliteitsverandering teweeg te brengen bij de Vlaamse bedrijven. Bovendien kunnen met behulp van de medische screening ook medische problemen voortijdig gedetecteerd worden. We streven naar “Samen gezonder ouder worden, bewegen en werken!”.

Die formule bestaat uit een combinatie van een degelijke medische screening en een daaruit volgend verantwoord sportief plan, op maat van het bedrijf. Deze succesformule biedt Vlaamse werkgevers de garantie dat een investering in het gezondheidsbeleid zijn vruchten zal afwerpen. Voor bedrijven is het enorm belangrijk om te investeren in de gezondheid van hun medewerkers. Want gezonde medewerkers leiden tot een gezond bedrijf. Door medewerkers in beweging te brengen zullen ze productiever zijn en zal het ziekteverzuim dalen. Bovendien waarderen medewerkers dat hun werkgever niet alleen aandacht heeft voor prestaties, maar ook voor hun welzijn. Dit alles resulteert in een hogere werktevredenheid en meer werktevredenheid.

Samen staan we garant voor een persoonlijke aanpak en werken we op maat van uw bedrijf!

De Meerwaarde om voor ons concept te kiezen?

- Unieke combinatie (Mensana en Sportwerk Vlaanderen)

- Sportmedische luik (inspanningstesten met medische omkadering)

- Kwalitatieve opvolging door gediplomeerde specialisten/lesgevers (op maat en volgens interesse opgebouwde trainingsplan/sportlessen)

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen, bel of mail ons volledig vrijblijvend!Contacteer ons