facebookgoogle-plusinstagramlinkedinmarkerpinteresttwitter

Els Corstjens

“Ik studeerde Voeding- en dieetleer aan Rega Hoge School (nu UCCL) in Leuven. Een interessante studie, want het onderwerp voeding gaat iedereen aan, is zeer breed en constant in beweging. Daarnaast heeft iedereen die eet ook een mening over eten. En dat is vaak verwarrend want je struikelt op internet over zogenaamde deskundigen en verschillende meningen over gezond eten. Ik probeer de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen te vertalen in een bruikbaar advies en praktische tips. In 2003 volgde ik een specialisatie sportvoeding.  Kort na het behalen van deze specialisatie begon ik samen te werken met Mensana.

In mijn vrije tijd ben ik zelf intensief met sport bezig. Als fanatiek sporter en sportliefhebber weet ik hoe belangrijk de juiste voeding kan zijn.  Als sportdiëtiste nam ik deel aan de uitwerking van de consensus ‘medisch verantwoord sporten’ van de Vlaamse overheid.

Verder begeleid ik mensen ook persoonlijk in mijn praktijk te Sint-Kruis in een dokterspraktijk te Wenduine, in het revalidatiecentrum BZIO en in het gezondheidscentrum Koninklijke Villa in Oostende.

Welk doel mensen ook hebben, ik help ze graag dat doel te bereiken door middel van een beter eet- en leefpatroon.”

Contacteer ons